Beaugard Kwartet

Beaugard Quartet

Optredens:

1 maart 2015. Bed & Breakfast Lazey in Voorthuizen. Aanvang 16:00. Aflsuiting van het Jazzzondagen seizoen.

1 februari 2015. Het Hof in Zaltbommel: Vincent Meelberg, Frans Meijer, en Leon van Mil samen met Rob Rodenburg op piano begeleiden zangeres Heidy Crooijmans. Aanvang 15:00.

9 januari 2015. Een besloten optreden in het Blauwe Theehuis. Vincent Meelberg, Vincent Pot, en Leon van Mil begeleiden zangeres Evelien Meijer

7 December 2014. Vincent Meelberg, Frans Meijer, en Leon van Mil samen met Rob Rodenburg op piano begeleiden zangeres Evelien Meijer in Bed & Breakfast Lazey In Voorthuizen.

2 November 2014 Bed & Breakfast Lazey in Voorthuizen. Aanvang 16:00

5 oktober 2014 Beaugard speelt in Het Hof. Oliestraat 22. 5301 BB Zaltbommel. Aanvang 15:00.

Over ons

Het Beaugard Kwartet is een akoestisch Jazz kwartet bestaande uit Leon van Mil op saxen, Vincent Pot op gitaar, Vincent Meelberg op contrabas en Frans Meijer op drums. Vier doorgewinterde rotten die als professionele muzikanten alle soorten en stijlen tegenkomen en elkaar hier vinden in hun oorspronkelijke grote liefde; de Jazz.. Elke keer dat ze bij elkaar komen verheugen ze zich op de onderlinge chemie en het avontuur. De muziek kan daarbij alle kanten op gestuurd worden. Na aanvankelijk vooral als dienstbaar kwartet voor allerlei gelegenheden (bedrijfsfeesten, bruiloften, galleries) gespeeld te hebben wordt er de laatste tijd stevig aan eigen nummers gewerkt. Moeiteloos wordt daarbij geschakeld van verstilde sferen tot high-energy en weer terug. Beaugard kan nu evengoed een publiek een optreden lang geboeid houden als een swingende aanvulling voor een evenement zijn.